För att denna blogg inte ska vara död så tänkte jag lägga in några bilder. Om det är nån som ser dem vet jag inte, kanske ingen går in här längre. Jag har själv inte varit här på länge. Det är ju som när man slutar andra skolor så sprids människorna med vinden. Vad jag vet så har alla fått jobb på i stort sett enbart Arriva och DSB First. Det är väl tyvärr tre pers. som inte fått jobb ännu inom branschen. Carina, Niklas o Andreas om jag inte har fel. Själv är jag anställd 75 procent visstid t o m 31 maj. Men i praktiken så får jag köra full tid. Troligen och förhoppningsvis så blir jag fast anställd den 1 juni. Detsamma för Anders, Amir o Peter Snygg. Jag stortrivs och tror att mina nyss nämnda kamrater gör detsamma. Hoppas att ni andra också gör det! Några har jag sprungit på eller sett i förarhytten på mötande tåg på t ex Malmö C. Jag o Anders har bara en dag kvar på vår utbildning på Reginatåg. De ska vi köra då o då eftersom Skånetrafiken har bestämmt att de ska vara kvar ett par år till. Snart kommer vi att köra de nya tågen också, X61. Ha det gott alla! Vi syns på spåret!smiley