Hej på er!

Då har jag också fått min mugg och ett nytt felaktigt slutbetyg….

Kanske ska vara glad att paketet har nått fram till mig överhuvudtaget eftersom det hade skickats till mina gamla adress. Det är nio månader sedan jag flyttade därifrån. Hur många gånger har det inte skickats runt en lista i klassen där vi skulle ändra våra kontaktuppgifter om det var så att det som stod på listan inte stämde? Jag har fått ändra mina uppgifter varje gång den där listan har gått runt.Till vilken nytta kan man undra. Hade inte en föredetta granne varit snäll nog att maila mig om att där satt en avi till mig på anslagstavlan i trapphuset hade paketet förmodligen aldrig nått fram till mig. Man blir bara matt.

Sen var det betyget… Ja, vad ska man säga… Ett fel blir korrigerat och ett annat tillkommer. På det nya betyget har mitt VG på sluttentan helt plötsligt förvandlats till ett litet G istället. Blir man förvånad? Nej, egentligen inte.

Synd bara att en så rolig skoltid ska förmörkas av dessa ständiga klantigheter från skolan!

Så, var bara tvungen att avreagera mig lite. Jag önskar er alla en riktigt God Jul och ett riktigt Gott Nytt År!! Hoppas att vi snart ses i spåren.