Hej. Jag har varit uppe tidigt idag…. Har hunnit ringa både Arriva och KY. Arriva kommer inte att behöva anställa fler på ett bra tag, så ni/vi som väntar….glöm det! Vi kan nog se fram emot en ganska lång arbetslöshet. När det gäller KY så har jag pratat med:

Abraham Bernhart , Utbildningssamordnare, tel 0451-454 88

Hän är inte ansvarig för Ängelholm men det fanns för tillfälle ingen annan. Jag ventilerade problemet med honom och han skall ta upp det på möte nu på morgonen. Han rekommenderade mig/oss att ringa “högre upp”, så här kommer ett par telefonnr. som kan vara användbara:

Jenny Wendle – Tf utbildningsdirektör 0451-454 83

Sonja Eriksson – Generaldirektör 0451-454 81

Så ring så att vi hörs! Jag tror inte skolan eller branchen kommer att göra så mycket för oss om vi sitter tysta….